Erkend dealer

BLOG Waarom kunststof kozijnen?

Tijd voor nieuwe kozijnen? Kijk dan eens naar kozijnen van kunststof! Wij vertellen je waarom.

1. Kostenbesparend
Kunststof kozijnen hebben een relatief korte terugverdientijd. Kunststof kozijnen zorgen ten eerste voor efficiënte isolatie. Doordat de warmte bij kunststof kozijnen goed wordt binnengehouden, hoef je minder te stoken. Daarnaast vergen kunststof kozijnen weinig onderhoud. Je hoeft kunststof kozijnen nooit opnieuw te schilderen, afnemen met een vochtige doek is al genoeg. Dit scheelt tijd én geld.

2. Verzorgde uitstraling
Daarbij staan kunststof kozijnen verzorgd. Je kunt bij kunststof kozijnen kiezen voor kozijnen die gemaakt zijn met een strakke verbindinging Hierbij zijn alle hoeken netjes weggewerkt. Ook heb je hierdoor geen last meer van kleurverschillen.

3. Veilig Ook belangrijk bij kozijnen: de veiligheid.
Als inbrekers een plekje zoeken om bij je naar binnen te komen, zullen ze al snel naar de kozijnen kijken. Kies daarom voor kunststof kozijnen waarmee je je huis met een gerust hart kunt achterlaten, voorzien van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de strengste eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. Die voldoen aan de standaard van de hoogste klasse in inbraakwering.

4. Comfortabel Kunststof kozijnen zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.
In de winter houden ze de kou buiten en de warmte binnen. Je hebt zo nooit meer last van koude tocht. In de zomer blijft het met de sterk isolerende kunststof kozijnen binnen juist lekker koel!

Erkend ALKU dealer

Kom eens langs