Erkend dealer

Kunststof achterdeur

Stijl Kozijnen verkoopt hoogwaardige kunststof achterdeuren van ALKU. De deuren maken we voor u op maat.

Inbraakwerende kunststof achterdeuren Leerdam
Inbrekers gebruiken vaak de achterdeur om een huis binnen te komen. Al onze deuren zijn daarom voorzien van een inbraakwerende 5-puntssluiting en een SKG-cilinder met drie sterren. Ook zijn al onze achterdeuren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En kunt u kiezen voor een anti-kerntrek. Hierbij is een cilinder uitboren onmogelijk!

Achterdeuren
De achterdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u altijd een achterdeur die bij uw stijl past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een achterdeur met een dicht paneel. Of bovenin glas en onderin een paneel. Roedes op of tussen het glas is ook een optie.

Opties voor uw achterdeur
Bij ons vindt u altijd een kunststof achterdeur naar wens. U kunt het type kozijnprofiel zelf uitkiezen, de soorten lasverbindingen en het type scharnier. Voor onder de deur kunnen wij hardsteen of een dorpel van kunststeen leveren. Wilt u een achterdeur met schrootjes onder? Of liever een vlak paneel omdat dat makkelijk schoonmaakt? Wij nemen alle opties graag met u door.

Bestelling geplaatst? U kunt bij ons ook meteen een hordeur uitkiezen, in draaivorm of als plissé hordeur.

Enthousiast geworden van dit verhaal?