Erkend dealer

Kunststof kozijnen

Zoekt u kunststof kozijnen in Leerdam?

Stijl Kozijnen B.V. is uw specialist in kunststof kozijnen in Leerdam en omgeving. Overweegt u om kunststof kozijnen te nemen voor uw woning? Kies dan voor kunststof kozijnen van Stijl Kozijnen.

Wij zijn officieel dealer van ALKU; een topmerk op het gebied van kunststof kozijnen. Onze vakmensen:

 • Adviseren u over de best passende kunststof kozijnen voor ieder woningtype.
 • Leveren en monteren uw kunststof kozijnen op een vakkundige manier.
 • Bieden desgewenst ook onderhoud aan uw kunststof kozijnen.

Betaalbare kunststof kozijnen Leerdam

Vindt u de uitstraling van houten kozijnen juist zo mooi? Kunststof kozijnen zijn goedkoper dan hout! Zeker in de oudere woningen staan houten kozijnen natuurlijk erg mooi. Onze kunststof kozijnen kunnen ook voorzien worden van de houtnerf structuur. Dit houdt in dat de kunststof kozijnen de uitstraling van houten kozijnen hebben!

Binnen 48 uur een offerte voor kunststof kozijnen Leerdam?

Bent u geïnteresseerd in de kunststof kozijnen van Stijl Kozijnen uit Leerdam? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan! Wij streven ernaar om de offerte binnen 48 uur bij u te hebben.

Stijl Kozijnen, specialist in kunststof kozijnen leerdam

Naast kunststof kozijnen Leerdam specialist in:

 • Voordeuren
 • Kunststof schuifpuien
 • Kunststof gevelbekleding
 • Glas
 • Overkappingen

Vakmensen uit de omgeving
Stijl Kozijnen werkt voor kunststof kozijnen alleen met vakmensen uit de omgeving van Leerdam. Hoe fijn is het om een vak bedrijf bij u in de buurt te hebben?

 • Voor vrijblijvend advies altijd 1 van onze vakmensen bij u in de buurt
 • U kunt gemakkelijk een kijkje komen nemen in onze showroom in Leerdam
 • Uitstekende garantie voorwaarden
 • Eigen service monteur om de hoek
 • Scherpe prijzen door collectieve inkoop

ALKU Gealan

Kozijnen

Nieuwe kozijnen voor elke smaak en stijl

Omdat iedereen graag persoonlijk woont, heeft ALKU voor elke smaak een passend programma. Wat dacht je van een hoogwaardig kozijn op maat in blokprofiel voor een erkerwoning? Je ziet nauwelijks verschil met een houten exemplaar, want onze houtnerfserie onderscheidt zich door een verfijnde afwerking. Met een sierlijst aan de binnenzijde van het raamwerk maak je het helemaal af. Schuifdeuren met glas-in-loodramen in de kamer of woonkeuken zijn ook mogelijk. Ook aan de ontwerpen van de grepen wordt gedacht. Van klassiek tot uiterst modern, in brons of RVS. Het kan allemaal. Lees hieronder over de vele keuzes die je kunt maken voor het samenstellen van jouw nieuwe kozijnen op maat.

Voordelen ALKU kunststof kozijnen

ALKU kunststof kozijnen zijn een optelsom van voordelen:

 • Nooit meer schilderen
 • Zeer lange levensduur
 • Woningverbetering
 • Energiebesparend: Door de opbouw van profielen met meerdere luchtkamers ontstaat de best mogelijke warmte- en geluidsisolatie. En dat merkt u aan uw energierekening.
 • Veilig wonen: Door toepassing van SKG-gecertificeerd hang-en sluitwerk doorstaan ALKU kunststof kozijnen glansrijk alle inbraakwerendheidstesten. Een veilige gedachte die u er gewoon standaard bij krijgt.
 • Betaalbaar: ALKU kunststof kozijnen bieden u nu al, maar zeker op termijn, het meest voordelige alternatief ten opzichte van andere materialen. Wel zo fijn voor uw portemonnee
 • Milieuvriendelijk: De lange levensduur, de aan strenge eisen gebonden productie van kunststof profielen en de uitstekende recycling van kunststof kozijnen dragen bij aan een beter milieu. En dat willen we toch allemaal.
 • Productie in eigen fabriek. ALKU kozijnen zijn dus scherp geprijsd!

Kunststof kozijnen voor het leven

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een duurzame investering. Je bespaart namelijk veel kosten doordat kunststof kozijnen nooit geschilderd moeten worden en tientallen jaren mee gaan. Kozijnen van ALKU leveren bovendien een energiebesparing op in huis en ze zijn daarnaast inbraakwerend. Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij vervanging van bestaande kozijnen.

Vakwerk kozijntechniek

Kunststof kozijnen van ALKU kun je volledig afstemmen op jouw wensen. Er is een ruime keuze in profielen en kleuren. In onze showrooms laten we je bovendien de vele extra mogelijkheden van kunststof kozijnen zien. Denk bijvoorbeeld aan draai-/kiepsystemen, valramen en inbraakbeveiliging. Om het kunststof kozijn helemaal compleet te maken, kunnen we bovendien alle nodige accessoires leveren voor bescherming tegen de zon, wind en insecten.

Kortom, bij ALKU geniet je van de beste kwaliteit kunststof, vakkundige kozijnmontage en deskundig advies omtrent de vele mogelijkheden die kunststof kozijnen te bieden hebben.

Bij elk type woning een bijpassend profiel

Bij nieuwe kozijnen bepaalt het profiel de uitstraling.

Gealan

S9000 Leerdam

Stijl Kozijnen BV te Leerdam levert en monteert kunststof ramen en deuren van het topmerk ALKU. Wij werken vanuit onze showroom aan de Techniekweg 9B in Leerdam. Buiten dat wij kunststof kozijnen leveren en plaatsen, kunt u bij ons ook terecht voor gevelbekleding en terrasoverkappingen! Ook voor het leveren van glas bent u bij Stijl Kozijnen aan het juiste adres.

Het is goed om te weten dat een offerte vrijblijvend en kosteloos is. Wij streven er na de offerte binnen 48 uur bij uw te hebben. Onze vakmensen voorzien u van het beste advies, en zullen altijd samen met u opzoek gaan naar de aanbieding die het beste bij u past.

Kunststof ramen en deuren

Een kunststof kozijn is een duurzaam product. En wat dacht u van het weinige onderhoud wat ze vergen? En de vele kleurmogelijkheden? De grootste voordelen van kunststof kozijnen zijn toch wel dat ze energiekosten besparend en onderhoudsarm zijn. Kunststof kozijnen zijn inbraakwerend en al het hang- en sluitwerk voldoet aan het politiekeurmerk.

Bij kunststof kozijnen heeft u keuze uit 2 soorten profielen, het strakke vlakke profiel en het robuuste verdiepte profiel, ook wel het renovatieprofiel genoemd. Het verdiepte profiel is bijvoorbeeld een goede optie wanneer u een karakteristieke woning heeft. Hiermee wordt de karakteristieke uitstraling behouden. Vindt u de strakke kunststof uitstraling niet mooi? Dan kunt u altijd kiezen voor kozijnen met een houtnerf.

Achterdeur

Ook voor achterdeuren bent u bij Stijl Kozijnen aan het juiste adres. Bij ons vindt u hoogwaardige kunststof achterdeuren die voor u op maat worden gemaakt.

Door de ligging worden de achterdeuren vaak gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van Stijl Kozijnen zijn voorzien van een inbraak werende 5-puntssluiting en een SKG cilinder met drie sterren. Ook hebben al onze deuren het ‘politie keurmerk veilig wonen’. En kunt u kiezen voor een anti kerntrek. Hierbij is een cilinder uitboren onmogelijke!

De achterdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u altijd een achterdeur die bij uw huisstijl past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een achterdeur met een dicht paneel of bovenin glas en onderin een paneel. Ook kunt u kiezen voor roedes op of tussen het glas. Tevens kunt u kiezen voor het type kozijn profiel. De soorten lasverbindingen en het type scharnier. Onder de deur kan hardsteen of een dorpel van kunststeen. Ook kunt u een hordeur kiezen. Deze kan in draai vorm of als plissé hordeur.

Wilt u een achterdeur zoals u heeft met schrootjes onder? Of een vlak paneel omdat dat makkelijk schoonmaakt? Dit allen word uitvoerig met u doorgenomen zodat u een deur heeft naar wens. Kom daarom naar de showroom aan de Techniekweg 9B te Leerdam

Overkapping

Als u vaker buiten wilt zitten in de lente of nazomer, dan is een overkapping de perfecte oplossing. ’s-Avonds kunt u heerlijk blijven zitten en u zit goed beschut. Uw woning wordt door de overkapping verbonden met uw tuin. Stijl Kozijnen levert aluminium overkappingen. De veranda’s zijn te verkrijgen is alle mogelijke stijlen, kleuren en vormen. De veranda’s zijn erg duurzaam en ook nog praktisch in onderhoud. De overkappingen zijn de perfecte en betaalbare uitbreiding voor uw huis.

Natuurlijk wilt u dat de uitbreiding van uw woning goed gebeurt. Specialisme van de monteur is hierin een belangrijke factor. Maar ook de kwaliteit van de leverancier is van groot belang. Onze overkappingen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid.

Bij een overkapping/veranda kunt u kiezen voor een geïsoleerde overkapping. Hierbij is het mogelijk de voor en zijkanten dicht te maken door bijvoorbeeld glas. Mocht u dit nu niet willen maar later dan is dat uiteraard ook mogelijk. Op het dak kunt u kiezen voor helder glas of polycarbonaat. De overkapping is in diverse kleuren leverbaar. Deze voorbeelden kunnen wij u tonen. Via onze app kunnen wij een overkapping aan uw woning tekenen, Hierdoor kunt u hem meteen zien zoals hij in werkelijkheid zal komen.

Terrasdeur

Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Er komt veel daglicht binnen en u heeft een optimaal contact met de tuin. U haalt het buiten als het ware naar binnen. Qua techniek gelden dezelfde specificaties als bij kozijnen. U kunt kiezen uit 2-delige, 3-delige en 4-delige schuifpuien.

Natuurlijk worden de schuifpuien op maat gemaakt. Ook heeft u een ruime kleurkeuze. U kunt ook een ventilatie rooster in de schuifpui toevoegen. Mocht u ook een hordeur willen voor in de zomer. Dat kan! Deze is uitneembaar. Zo kunt u hem in de winter opbergen. Als glas soort is het raadzaam het glas met veiligheidsglas uit te voeren. Hierdoor voorkomt u letselschade.

Vele mogelijkheden, modellen en systemen

Een schuifpui is ideaal voor een aanbouw van uw gevel, maar ook zeker geschikt voor het plaatsen bij een serre of balkon. Voor een balkon adviseren wij vaak het kiepschuifpui. Deze kan naast schuiven ook in een kiepstand worden gezet. Hierbij kiept de deur aan de bovenkant naar binnen, zodat er een goede ventilatie is zonder dat u last heeft van inregenen.

Mocht het een grote pui zijn dan adviseren wij over het algemeen het hefschuifsysteem. Dit systeem is wat zwaarder en kan :heffen, schuiven en laten zakken. Het is een uitgekiende constructie die een jarenlange, optimale werking garandeert.

Een andere optie is het kiezen van openslaande deuren. Door de openslaande deuren wordt de tuin onderdeel van uw leefruimte. De openslaande deuren bieden een perfecte isolatie, ventilatie en veiligheid. Net als alle andere kozijnen, zijn de openslaande deuren ook voorzien van het politiekeurmerk ‘veilig wonen’.
U heeft een ruimte keuzen openslaande deuren, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke openslaande deuren met glas-in-lood ramen, of moderne openslaande deuren met- of zonder bovenlicht. Ook kunt u onder een paneel of schroten toevoegen. Zo kunt u dezelfde stijl als nu aanhouden. Qua profiel soort zijn er ook diverse mogelijkheden. Even als de kleur combinatie.

Standaard leveren wij de deuren met politie keurmerk. Dit wil zeggen dat dit getest is en minimaal een 3 punt sluiting heeft. Ook is de cilinder 3 sterren of met anti kerntrek.

Keralit gevelbekleding

De gevelbekleding Keralit is milieuvriendelijk en duurzaam. Het ziet eruit als hout, maar in werkelijkheid worden de gevelpanelen en dakranden van Keralit gemaakt van gerecycled kunststof. Er is geen houtkap nodig en het gebruik van andere materialen en grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. De plaatsing van gevelbekleding is een duurzame investering, het blijft jarenlang sterk en fraai. Schilderen is niet meer nodig.

Er zijn meerdere opties voor de uitstraling van de gevelpanelen, unikleuren en natuurgetrouwe houtstructuren. Door de laatste optie is het niet meer van echt hout te onderscheiden. Gevelpanelen zijn te monteren tot 6 meter.

Horren

Inzethorren
Het voordeel aan een inzethor is dat deze zonder boren of schroeven in het kozijn kan worden geplaatst. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen. Het gaas is altijd grijs maar de kleuren van het frame zijn oneindig.

Inzet rolhorren
De inzet rolhor is bijna gelijk aan de inzethor, het verschil is echter dat de hor open en dicht kan rollen. Door het rolsysteem met trekveer blijft het gaas altijd strak gespannen staan en is het openen of sluiten van het hor met een simpele beweging zo gepiept.

Plissé hordeuren
De plissé hordeur is voorzien van geplisseerd gaas, in de kleur zwart. Het grote voordeel van dit gaas is dat het zonwerend is. Heeft u openslaande tuindeuren, dan zijn deze horren een fantastische optie. Er kunnen namelijk 2 hordeuren naar elkaar toe gemonteerd worden. Doordat de hordeuren zonder veerspanning werkt, blijft de hordeur in elke gewenste stand staan. De hordeur kan wel tegen een stootje en is erg gebruiksvriendelijk. De kleur van het frame kunt u zelf uit kiezen of gelijk aan de kleur van uw kozijn houden. Zo lijkt het een geheel.

Raamdecoratie

Stijl Kozijnen heeft raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen in het assortiment. Dit kan voor vaste ramen en voor draaikiepramen. De raamdecoratie wordt bevestigd zonder boren of schroeven.

Keje Splendid
Het raamdecoratie product Splendid is geïntegreerd in een aluminium frame. Dit wordt doormiddel van een staalband en dubbelzijdig magneet bevestigd op de glaslatten van uw kunststof kozijnen. Door deze bevestiging is de raamdecoratie makkelijk te verwijderen en weer te plaatsen, ideaal wanneer u bijvoorbeeld de ramen wilt zemen. De bediening is mogelijk van boven naar beneden en andersom. U heeft de keuze uit verschillende stoffen, niet doorschijnend, decoratief of verduisterend.

Keje Latende
Latende is een ander woord voor jaloezie. Het is een jaloezie van 25 mm en is geïntegreerd in een aluminium frame, speciaal voor kunststof kozijnen. Ook hierbij wordt bij de bevestiging gebruik gemaakt van staalband en dubbelzijdig magneet. Dit wordt weer bevestigd op de glaslatten. De bediening kan van boven naar beneden. Wanneer u het raam open zet in de kiepstand, blijft de latende altijd strak tegen het glas zitten. Ook hierbij is de raamdecoratie weer makkelijk te verwijderen en weer te plaatsen.

Glas

Tevens leveren wij glas in alle soorten en maten. Door onze grootschalige inkoop kunnen wij het glas aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor ondernemingen zoals aannemers en ZZP’ers kunnen wij hierin veel betekenen.

Onderstaande een overzicht van een aantal mogelijkheden:

 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Spiegels
 • Jaloezieën tussen het glas
 • Glas-in-lood
 • Veiligheidsglas
 • Figuurglas

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u heeft binnen 48 uur een prijsopgave.

Gealan kozijnen

Stijl Kozijnen levert en monteert Gealan Kunststof kozijnen. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning of om een renovatie, met Gealan Kunststof kozijnen is er altijd een passende oplossing!

Gealan kunststof kozijnen

Het Gealan kozijnen profiel combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlands kunststof kozijnen markt. Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en de juiste proporties.

Technisch blijft met het systeem van Gealan geen wens meer onvervuld. Natuurlijk wil het oog ook wat. U heeft de keuze uit meer dan 80 kleuren. Wilt u binnen een andere kleur dan buiten? Dit is uiteraard geen probleem!

Renovatie Gealan kunststof kozijnen

Bij de inbouw van nieuwe Gealan kunststof kozijnen, wenst de huiseigenaar altijd 2 dingen. Naast de optische verbetering van de woning gaat het er tevens om de warmte isolatie van de woning langdurig en duidelijk te verbeteren. Omdat in Nederland oude houten kozijnen naar buiten toe open gaan, moeten de nieuwe kunststof kozijnen dit in sommige gevallen ook kunnen. Daarom is er bij de constructie van het Gelean kozijn bijzonder veel aandacht besteed om het uiterlijk van houten kozijnen te evenaren en tegelijkertijd naar buiten draaiende profielvarianten aan te kunnen bieden. Zo kunnen voor renovatieprojecten van oude woningen de kozijnelementen uit het nieuwe systeem probleemloos worden gebruikt.

Houtnerf Gealan kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden er Gealan kunststof kozijnen gemaakt met een houtnerf structuur. Dit houdt in: een kunststof kozijn met de uitstraling van een houten kozijn. Dit is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Wel heeft het de voordelen van de Gealan kunststof kozijnen.

Voordelen Gealan kunststof kozijnen

 • Nooit meer schilderen
 • Goede isolatie
 • Inbraakwerend
 • Geluidswerend

Enthousiast geworden van dit verhaal?