Erkend dealer

Kunststof terrasdeur

Een terrasdeur of kunststof schuifpui haalt buiten als het ware naar binnen. Stijl Kozijnen uit Leerdam heeft een ruim assortiment aan terras- en tuindeuren met diverse opties.

Een schuifpui laat veel daglicht binnen en verbindt uw huis optimaal met de tuin. U kunt kiezen uit 2-delige, 3-delige en 4-delige schuifpuien. Natuurlijk wordt de schuifpui voor u op maat gemaakt. Keuze uit diverse kleuren en een ventilatierooster is optioneel.

Mocht u ook een hordeur willen voor in de zomer, dat kan! U kunt de hordeur in de winter weer opbergen, want onze hordeuren zijn uitneembaar. Voor uw terrasdeur raden we aan om voor veiligheidsglas te kiezen. Hierdoor voorkomt u letselschade.

Kiepschuifpui

Een schuifpui is ideaal voor een aanbouw van uw gevel, maar ook geschikt bij een serre of balkon. Voor een balkon adviseren wij vaak het kiepschuifpui. Deze kan ook aan de bovenkant naar binnen kiepen. Zo profiteert u van een goede ventilatie, zonder last te hebben van inregenen.

Kunststof hefschuifpui

Bij een grote pui adviseren wij over het algemeen het hefschuifsysteem. Dit systeem is wat zwaarder en kan heffen, schuiven en laten zakken. Het is een uitgekiende constructie die een jarenlange optimale werking garandeert.

Openslaande deuren

Wij hebben een ruime keuze aan openslaande deuren. Zo kunt u kiezen voor de klassieke openslaande deuren met glas-in-loodramen, of voor moderne deuren met of zonder bovenlicht. U kunt onder een paneel of schroten toevoegen. Ook in profielsoort en kleurcombinatie zijn er diverse mogelijkheden. Voor elke stijl hebben wij de geschikte terrasdeur!

Standaard leveren wij de terrasdeuren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat betekent: minimaal een 3-puntsluiting, een cilinder met drie sterren of met anti-kerntrek.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Techniekweg 9B in Leerdam!

Enthousiast geworden van dit verhaal?