Bij ons vindt u altijd een kunststof deur naar wens. Al onze deuren zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en worden voor u op maat gemaakt.

Kunststof achterdeur 

Onze kunststof achterdeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Dicht paneel, roedes op of tussen het glas, schrootjes: het is allemaal mogelijk. Wij nemen graag alle opties met u door.

Bij ons vinden klanten altijd een voordeur die past bij zowel hun woning als hun persoonlijke smaak. De deuren die Stijl Kozijnen levert zijn in alle mogelijk uitvoeringen te verkrijgen met de daarbij behorende uitstraling. Van klassiek en eigentijds tot trendy design. De deuren van Stijl Kozijnen die klanten in de showroom kunnen bekijken, sluiten naadloos aan bij de kunststof kozijnen. Zo maken de producten van ALKU een harmonieus totaalbeeld van een woning. Dorpels en stijlen zijn ook te verkrijgen. Zij geven de deur nog meer stabiliteit en veiligheid. De vlakken van de deur zijn op te vullen met materialen in een kleur naar keuze, wat de voordeur een heel persoonlijk visitekaartje van het huis maakt.

Openslaande deuren en schuifpuien

Met een terrasdeur haalt u de tuin als het ware de woonkamer in. We hebben 2-delige, 3-delige en 4-delige schuifpuien in ons assortiment. Speciaal voor balkons hebben we de kiepschuifpui, die inregenen voorkomt. Ook bij openslaande deuren kunt u alle kanten op. terrasdeuren met een prachtig klassieke uitstraling. De terrasdeuren winnen steeds meer aan populariteit. Met stolpdeuren zijn doorgangen tot ruim twee meter mogelijk. Ook zijn terrasdeuren aan te passen aan de architectuur van de woning. Denk hierbij aan het plaatsen van bovenlichten en zijramen. Ook deze kozijnen hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Haal met de terrasdeuren het mooie weer in huis. Eenmaal gesloten is uw huis weer veilig, goed geïsoleerd en duurzaam.