Als u vaker buiten wilt zitten in de lente of nazomer, dan is een overkapping de perfecte oplossing. ’s Avonds zit u goed beschut en u bent toch lekker buiten. We leveren terrasoverkappingen in o.a Leerdam van de het merk Pallazo

Voor aluminium overkappingen bent u bij Stijl Kozijnen uit Leerdam aan het goede adres. De veranda’s zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, kleuren en vormen. De veranda’s zijn erg duurzaam en praktisch in onderhoud. De perfecte en betaalbare uitbreiding voor uw huis.

Degelijke alluminium veranda

Natuurlijk wilt u dat de uitbreiding van uw woning goed gebeurt. Specialisme van de monteur is hierin een belangrijke factor. Maar ook de kwaliteit van de leverancier is belangrijk. Onze overkappingen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid.

Geïsoleerde overkapping

U kunt de terrasoverkapping optioneel laten isoleren. We maken de voor- en zijkanten dan dicht met bijvoorbeeld glas. Dat kan uiteraard ook bij een bestaande veranda. Voor het dak kunt u kiezen voor helder glas of polycarbonaat. De overkapping is in diverse kleuren leverbaar.

Via onze app kunnen wij een terrasoverkapping aan uw woning tekenen. Zo kunt u makkelijk een voorstelling maken van het uiteindelijke resultaat.