Naast het leveren en monteren van kunststof en aluminium kozijnen, is Stijl Kozijnen ook een glashandel. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten glas, voor verschillende doeleinden.

Projecten glas

Wij leveren en monteren dubbel of drie dubbel glas in alle soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van enkel glas naar dubbel glas. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor grotere projecten. Of het nu gaat om het vervangen van glas in een bovenverdieping of 10 woningen als nieuwbouwproject.

VVE

Bent u als VvE en bent u opzoek naar een betrouwbare glashandel uit Leerdam? Stijl Kozijnen, glashandel Leerdam, is uw partner!

Hoog rendement dubbel glas (HR++)

HR++ beglazingen zijn dubbele beglazingen die met minder energieverbruik toch een optimaal comfort bieden. De beglazing is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden.

Het HR++ glas beschikt aan de binnenkant over een speciale coating. Dit is gemaakt van doorzichtig edelmetaal, en functioneerd als een spiegel. De warmte van binnen wordt zo teruggekaatst. De zonnewarmte van buiten wordt daarentegen wel extra goed opgevangen. En dat betekent gratis warmte. Het glas laat u daarbij ook volop genieten van het daglicht.

HR++ beglazingen isoleren vijfmaal beter dan enkele beglazing. Daarbij isoleren zij twee à driemaal beter dan traditionele dubbele beglazing. Hiermee verhoogt u uw comfort en bespaart u het gehele jaar! Bij Stijl Kozijnen, glashandel Leerdam, bent u aan het juiste adres voor HR++ beglazing.

Drie dubbel glas

Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Doordat de ruit nog beter isoleert, wordt de warmte nagenoeg perfect in huis gehouden. Drie dubbel glas staat garant voor de beste isolatie in uw woning wat betreft glas. Bij Stijl Kozijnen, glashandel Leerdam, bent u aan het juiste adres voor drie dubbele beglazing.