Erkend dealer

Horren en hordeuren

Wanneer het buiten lekker weer is, is het fijn om het raam of om de deur open te zetten. Enig nadeel: insecten. Dit probleem wordt verholpen wanneer u gebruik maakt van horren of hordeuren!

Welke typen zijn er?
Voor alle type ramen en deuren is er een passende hor of hordeur te vinden. Of het nu gaat om een draai- kiepraam of een raam dat naar buiten draait.

Hordeur
Dit type hor kan, zoals de naam al zegt, open en dicht worden geschoven. Het wordt gemonteerd aan de binnenkant van het kozijn.

Plissé hordeur
Een plissé hordeur kenmerkt zich door het vouwsysteem van het horgaas. U opent de hordeur net als een schuifdeur. Een plissé hordeur neemt veel minder ruimte in beslag én is veel gebruiksvriendelijker dan een normale hordeur. Het gaas veert mee, hierdoor is het ook veilig voor kinderen of huisdieren. Ook ideaal voor kunststof schuifpuien of kunststof tuindeuren.

Vaste inzethorren
Dit type hor past in vrijwel elk kunststof raam dat naar binnen opendraait of kiept. Door de dunne flens zet de inzethor zich vast tussen het raam en het kozijn. Schroeven en boren is hierdoor overbodig.

Enthousiast geworden van dit verhaal?