Erkend dealer

Kozijnen vervangen

Denkt u erover om kunststof kozijnen te vervangen, ramen of deuren in uw huis te laten plaatsen of wilt u de verouderde kozijnen in uw huidige woning vervangen door nieuwe kunststof kozijnen? Dan bent u bij Stijl Kozijnen aan het juiste adres. Wij werken alleen met de beste materialen die voor veiligheid, comfort en een geïsoleerde ruimte zorgen. Zo zijn wij dealer ALKU!

Een kunststof kozijn is een duurzame keuze. Kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig en doordat ze zo goed isoleren, bespaart u op energiekosten. Wij leveren kunststof kozijnen in talloze kleuren. Kunststof kozijnen zijn bovendien erg veilig. Ze zijn inbraakwerend en al het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Al onze kunststof kozijnen hebben het keurmerk PKVW. Dat betekent dat ze inbraakvertragend zijn die het een inbreker moeilijk maken een woning binnen te komen. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie * op uw kunststof kozijnen, ramen en deuren!

Prijzen voor kunststof kozijnen Gorinchem
Het is moeilijk een gemiddelde prijs voor kunststof kozijnen te geven. Ze zijn namelijk in allerlei maten, uitvoeringen en kleuren, met of zonder houtnerffolie, met verschillende profielen en isolatieglas naar keuze te verkrijgen. Dat maakt het aanbod enorm gevarieerd. Van goedkope kunststof kozijnen tot de wat duurdere kunststof kozijnprofielen. Het is daarom raadzaam een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze medewerkers aan te vragen. Op basis van uw eisen en wensen kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden voor uw kunststof kozijnen en de bijbehorende prijzen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken, vraag online al een offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom in Leerdam en laat u inspireren!

Kunststof kozijnen vervangen
Stijl Kozijnen is dé specialist in kunststof kozijnen in Leerdam en omstreken. U kunt bij ons kiezen uit twee soorten profielen: het strakke vlakke profiel en het robuuste verdiepte profiel, ook wel het renovatieprofiel genoemd. We leveren duurzame kozijnen van het merk ALKU.

Voordelen van kunststof kozijnen
Woont u in een karakteristiek huis? Dan is het verdiepte profiel een goede optie. Het karakter van uw huis blijft daarmee behouden. U kunt zelfs nog een stapje verder gaan en voor kunststof kozijnen kiezen met een houtnerf.

Voordelen

  • Duurzame keuze
  • Weinig onderhoud nodig
  • Goede isolatie, dus besparen op energiekosten
  • Verkrijgbaar in talloze kleuren
  • Verkrijgbaar in vlak en verdiept profiel