Erkend dealer

Keralit kunststof gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is hoogwaardig, niet van hout te onderscheiden en onderhoudsarm. Er zijn 3 verschillende modellen welke in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar zijn.

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Wat is Keralit kunststof gevelbekleding?
De basis van Keralit is gemaakt van Fiberyl. Deze grondstof ontstaat uit een unieke mix van duurzame kunststof en en staat onder voortdurende ISO 9001 controle. Fiberyl zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. De toplaag bestaat uit een UV-bestendige folie die met een speciale behandeling wordt verenigd met het paneel.

Welke soorten zijn er?
Er zijn 3 soorten Keralit kunststof gevelbekleding:

Het traditionele model: Sponningdeel 143

Het moderne model: Sponningdeel 190

Het karakteristieke model: Potdeksel 177

Voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding

  • Blijvend kleurvast
  • Onderhoudsarm
  • Verhoogt de waarde van uw huis
  • Lange levensduur
  • Hoogwaardig
  • Niet van hout te onderscheiden
  • Ruim assortiment kleuren

Enthousiast geworden van dit verhaal?