Erkend dealer

Raamdecoratie

Stijl Kozijnen levert raamdecoratie van het merk KeJe, speciaal geschikt voor kunststof kozijnen. De raambekleding is geschikt voor vaste ramen en draaikiepramen. Boren of schroeven is niet nodig!

Keje Raamdecoratie
Raamdecoratie Splendid van KeJe is geïntegreerd in een aluminium frame. U bevestigt het frame met een staalband en een dubbelzijdige magneet op de glaslatten van uw kunststof kozijnen. Zo kunt u de raamdecoratie makkelijk verwijderen en opnieuw plaatsen. Makkelijk bij het ramen zemen! U kunt de raambekleding van boven naar beneden bedienen, of juist andersom.

Keuze uit verschillende stoffen: niet doorschijnend, decoratief of verduisterend.

Raambekleding
Latende is een ander woord voor jaloezie. KeJe Latende is een jaloezie van 25 mm die geïntegreerd is in een aluminium frame, speciaal voor kunststof kozijnen. Net als de Splendid bevestigt u de jaloezie met staalband en een dubbelzijdige magneet aan uw venster. Bedienen gaat van boven naar beneden.

Wanneer u het raam openzet in de kiepstand, blijft de Latende altijd strak tegen het glas zitten. Ook deze raamdecoratie is eenvoudig te verwijderen en opnieuw te plaatsen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?