Erkend dealer

Reynaers aluminium kozijnen

Naast het leveren en monteren van kunststof kozijnen, kunt u bij ons ook terecht voor het leveren en monteren van aluminium kozijnen.

Stijl Kozijnen Leerdam werkt met het aluminium profielsysteem van Reynaers aluminium kozijnen.

Door de vele mogelijkheden, de uitstekende kwaliteit en de goede prestaties van het systeem van Reynaers aluminium kozijnen, zijn deze geschikt voor bestaande bouw, nieuwbouw en renovaties.

Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en ervaring om u van een juist aanbod te voorzien.

Ook voor de montage bent u bij Stijl Kozijnen aan het juiste adres. Onze vakmensen monteren de Reynaers aluminium kozijnen op een vakkundige manier.

Waarom Reynaers aluminium kozijnen?

  • Weinig onderhoud, aluminium trekt geen vuil of stof aan
  • Slanke, elegante vormen
  • Stevig en degelijk
  • Net als kunststof zijn Reynaers aluminium kozijnen leverbaar in talloze kleuren. De binnenkant van het kozijn kan anders worden gekleurd dan de buitenkant
  • Isoleert beter dan hout

Steel look aluminium kozijnen
Steel look aluminium kozijnen combineren de slanke detaillering van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium.

De slanke vormgeving met schuine ‘stopverflook’ de Steel look kozijnen de uitstraling van authentieke stalen ramen en is daarom de beste oplossing als staal renovatie kozijn. Zowel kader als deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De matte coating is voorzien van een onregelmatige structuur zoals bij stalen kozijnen. Met een aanzicht breedte vanaf 29 millimeter is het verschil met ouderwetse stalen kozijn niet meer zichtbaar is.

Reynaers aluminium schuifpuien
De aluminium schuifpuien van Reynaers kenmerken zich door de slanke stijlen en profielen. Doordat de profilering minimaal is, heeft u een maximum lichtinval en een onbeperkt zicht naar buiten.

Aluminium is van nature zeer sterk, stabiel en duurzaam, wat voor een grote draagkracht zorgt. Daardoor is het mogelijk om met slanke profielen van Reynaers zeer grote afstanden te overbruggen.

Enthousiast geworden van dit verhaal?