Nieuwe kozijnen voor elke smaak en stijl 

Omdat iedereen graag persoonlijk woont, heeft ALKU voor elke smaak een passend programma. Wat dacht je van een hoogwaardig kozijn op maat in blokprofiel voor een erkerwoning? Je ziet nauwelijks verschil met een houten exemplaar, want onze houtnerfserie onderscheidt zich door een verfijnde afwerking. Met een sierlijst aan de binnenzijde van het raamwerk maak je het helemaal af. Schuifdeuren met glas-in-loodramen in de kamer of woonkeuken zijn ook mogelijk. Ook aan de ontwerpen van de grepen wordt gedacht. Van klassiek tot uiterst modern, in brons of RVS. Het kan allemaal.

Lees hieronder over de vele keuzes die je kunt maken voor het samenstellen van jouw nieuwe kozijnen op maat.

Voordelen ALKU kunststof kozijnen

 ALKU kunststof kozijnen zijn een optelsom van voordelen:

  • Nooit meer schilderen
  • Zeer lange levensduur
  • Woningverbetering
  • Energiebesparend: Door de opbouw van profielen met meerdere luchtkamers ontstaat de best mogelijke warmte- en geluidsisolatie. En dat merkt u aan uw energierekening.
  • Veilig wonen: Door toepassing van SKG-gecertificeerd hang-en sluitwerk doorstaan ALKU kunststof kozijnen glansrijk alle inbraakwerendheidstesten. Een veilige gedachte die u er gewoon standaard bij krijgt.
  • Betaalbaar: ALKU kunststof kozijnen bieden u nu al, maar zeker op termijn, het meest voordelige alternatief ten opzichte van andere materialen. Wel zo fijn voor uw portemonnee
  • Milieuvriendelijk: De lange levensduur, de aan strenge eisen gebonden productie van kunststof profielen en de uitstekende recycling van kunststof kozijnen dragen bij aan een beter milieu. En dat willen we toch allemaal.
  • Productie in eigen fabriek. ALKU kozijnen zijn dus scherp geprijsd!

Kunststof kozijnen voor het leven

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een duurzame investering. Je bespaart namelijk veel kosten doordat kunststof kozijnen nooit geschilderd moeten worden en tientallen jaren mee gaan. Kozijnen van ALKU leveren bovendien een energiebesparing op in huis en ze zijn daarnaast inbraakwerend. Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij vervanging van bestaande kozijnen.

Vakwerk kozijntechniek 

Kunststof kozijnen van ALKU kun je volledig afstemmen op jouw wensen. Er is een ruime keuze in profielen en kleuren. In onze showrooms laten we je bovendien de vele extra mogelijkheden van kunststof kozijnen zien. Denk bijvoorbeeld aan draai-/kiepsystemen, valramen en inbraakbeveiliging. Om het kunststof kozijn helemaal compleet te maken, kunnen we bovendien alle nodige accessoires leveren voor bescherming tegen de zon, wind en insecten.

Kortom, bij ALKU geniet je van de beste kwaliteit kunststof, vakkundige kozijnmontage en deskundig advies omtrent de vele mogelijkheden die kunststof kozijnen te bieden hebben.

Bij elk type woning een bijpassend profiel 

Bij nieuwe kozijnen bepaalt het profiel de uitstraling.