Stijl Kozijnen levert en monteert Gealan Kunststof kozijnen. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning of om een renovatie, met Gealan Kunststof kozijnen is er altijd een passende oplossing!

Gealan kunststof kozijnen

Het Gealan kozijnen profiel combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlands kunststof kozijnen markt. Zachte contouren en smalle aanzicht breedtes leiden tot optisch evenwicht en de juiste proporties.

Technisch blijft met het systeem van Gealan geen wens meer onvervuld. Natuurlijk wil het oog ook wat. U heeft de keuze uit meer dan 80 kleuren. Wilt u binnen een andere kleur dan buiten? Dit is uiteraard geen probleem!

Renovatie Gealan kunststof kozijnen

Bij de inbouw van nieuwe Gealan kunststof kozijnen, wenst de huiseigenaar altijd 2 dingen. Naast de optische verbetering van de woning gaat het er tevens om de warmte isolatie van de woning langdurig en duidelijk te verbeteren. Omdat in Nederland oude houten kozijnen naar buiten toe open gaan, moeten de nieuwe kunststof kozijnen dit in sommige gevallen ook kunnen. Daarom is er bij de constructie van het Gelean kozijn bijzonder veel aandacht besteed om het uiterlijk van houten kozijnen te evenaren en tegelijkertijd naar buiten draaiende profielvarianten aan te kunnen bieden. Zo kunnen voor renovatieprojecten van oude woningen de kozijnelementen uit het nieuwe systeem probleemloos worden gebruikt.

Houtnerf Gealan kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden er Gealan kunststof kozijnen gemaakt met een houtnerf structuur. Dit houdt in: een kunststof kozijn met de uitstraling van een houten kozijn. Dit is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Wel heeft het de voordelen van de Gealan kunststof kozijnen.

Voordelen Gealan kunststof kozijnen

  • Nooit meer schilderen
  • Goede isolatie
  • Inbraakwerend
  • Geluidswerend